Senna: Δείτε το trailer της νέας σειράς για το θρύλο της F1 (video)


Η μίνι σειρά του Netflix είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. Δείτε τι περιλαμβάνει και ποιος θα πρωταγωνιστεί.

  • ΦΩΤΟ: NETFLIX - YOUTUBE
  • 2/5/2024

Ο θάνατος του Ayrton Senna είναι ένα από τα γεγονότα της ιστορίας της Formula 1 που έχουν συγκλονίσει περισσότερο το παγκόσμιο στερέωμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Βραζιλιάνος αστέρας του σπορ, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, έχασε τη ζωή του στο GP Σαν Μαρίνο του 1994 στην Ίμολα, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη.

Τώρα, ακριβώς 30 χρόνια μετά τον θάνατό του, η ζωή, τα επιτεύγματα, η καριέρα, ο χαρακτήρας και οι σχέσεις του αναμένεται να έρθουν στη μικρή οθόνη μέσω της νέας σειράς περιορισμένων επεισοδίων του Netflix, Senna.

Σύμφωνα με τη δημοφιλή πλατφόρμα ροής, πρόκειται για μια σειρά που είναι εμπνευσμένη από τα πραγματικά γεγονότα και όχι σειρά-ντοκιμαντέρ, πράγμα που σημαίνει ότι εμπεριέχονται και στοιχεία μυθοπλασίας.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκείνον του Ayrton Senna, θα υποδυθεί ο επίσης Βραζιλιάνος, Gabriel Leone, όπως άλλωστε είχε επιβεβαιωθεί ήδη από τον Μάρτιο του 2023. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος ηθοποιός έχει ήδη κάνει το «αγωνιστικό» του ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη, αφού υποδύθηκε τον Αlfonso de Portago στην ταινία του Michael Mann, Ferrari, στο πλευρό του Adam Driver ως Enzo Ferrari.

Στο teaser που δημοσίευσε το Netflix, δίνεται έμφαση στην πρώτη νίκη του Senna στην πατρίδα του, το 1991, όπως και στο συμβάν μεταξύ του ιδίου και του Eddie Irvine μετά το GP Ιαπωνίας του 1993, που ο Βραζιλιάνος είπε το περίφημο: «Αρνούμαι να σταματήσω να παλεύω. Είναι στη φύση μου να πηγαίνω μέχρι το τέλος, κι ακριβώς αυτό θα κάνω».

Δείτε το trailer:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Roland Ratzenberger: Ο θάνατος που ο κόσμος της Formula 1 τείνει να ξεχνά

Ted Toleman: Έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που έφερε τον Ayrton Senna στην F1

Ayrton Senna: Σαν σήμερα γεννήθηκε ένας θρύλος